Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΓΑΡΥΦΑΛΛΩΝ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 25/04/1974 (2) - ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ...

...Γι' αυτό και παραθέτουμε εδώ μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του "ΡΙΖΑ .ΕΑΜ" που ίσως ενοχλήσει πολλούς "κονσέρβα" "αριστερούς", αλλά δεν πειράζει... Ξύδι!

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Απανταχού συνδαιτυμόνες μας,

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΡΙΖ.Α. ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ) είναι πάντα συνεπής στην ανάγκη ενημέρωσης πέρα από τα συμβατικά ελεγχόμενα κανάλια, στα πλαίσια του διακηρυγμένου Επαναστατικού Πατριωτισμού. Ως εκ τούτου υπενθυμίζουμε την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων στις 25 Απριλίου 1974 στην Πορτογαλία και τιμούμε το πρόσωπο του αρχηγού της στρατηγού Οτέλο Ντε Καρβάλιο.

Ήταν τότε, πριν από ακριβώς 35 χρόνια, που έπεσε η δικτατορία μετά τον Σαλαζάρ, όταν οι ενωμένες ένοπλες επαναστατικές δυνάμεις στρατού και λαού μ’ επικεφαλής τον ανώτατο αξιωματικό Οτέλο Ντε Καρβάλιο, θαυμαστή και μαθητή του Φιντέλ Κάστρο, ανέλαβαν την αποδόμηση του χουντικού καθεστώτος και την αποκατάσταση της αληθινής δημοκρατίας.

Παραδόξως ολόκληρο το πολιτικό φάσμα από τα άκρα της δεξιάς ως της αριστεράς, φασίστες, σοσιαλφιλελεύθεροι, αριστεριστές και κομμουνιστές συνέργησαν ενάντια στη λαϊκή βούληση υπονομεύοντας τον ιερό αγώνα για επαναστατική δημοκρατία, αταξική κοινωνία κι εθνική ανεξαρτησία. Στο πλευρό των επαναστατών συσπειρώθηκε η πλειοψηφία των πολιτών, ανένταχτοι κι ανεξάρτητοι δημοκράτες, αναρχομαρξιστές, αναρχοαυτόνομοι, ελευθεριακοί, καστρικοί/γκεβαριστές, λαϊκοί εθνικιστές, και οι κάθε είδους επαναστάτες και πατριώτες με την στήριξη του πορτογαλικού λαού.

Τελικά η Επανάσταση προδόθηκε, οι δοσίλογοι δικτατορίας και κοινοβουλευτισμού κυβέρνησαν, και οι επαναστάτες φυλακίστηκαν.

Ωστόσο η Επανάσταση συνέχισε να σκιάζει τους εξουσιαστές διασφαλίζοντας το σεβασμό προς τον λαό και ο αρχηγός της Οτέλο Ντε Καρβάλιο καταξιώθηκε ως μεγάλος πατριώτης κι επαναστάτης διεθνώς.

Για μας η Επανάσταση των Γαρυφάλλων αποτελεί λαμπρό κεφάλαιο στην μεσογειακή, ευρωπαϊκή και διεθνή ιστορία, ενώ ο στρατηγός Καρβάλιο είναι άξιο πρότυπο για τον καθένα μας! Παραδειγματιζόμαστε από τα λόγια του σ. Οτέλο: «Περισσότερο παρά ποτέ σκοπός της ζωής μου είναι η καλυτέρευση των συνθηκών των παραμελημένων και αδικημένων στη ζούγκλα, που εξακολουθεί να είναι η κοινωνική μας ζωή, όχι μονάχα εδώ στην Πορτογαλία, αλλά λίγο πολύ παντού»! Η 25η Απριλίου 1974 τελεί κορυφαία ιδεολογική βάση για τον τωρινό ευρωσκεπτικισμό κι αντιαμερικανισμό.

Σήμερα από κοινού όλοι οι Ευρωσκεπτικιστές αγωνιζόμαστε κι εργαζόμαστε για την μετατροπή της Ευρώπης των Τραπεζών και των Ολιγαρχιών σε Ευρώπη των Λαών και των Εθνών.

Διεκδικούμε για όλους:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου